Szeptember első hétvégéje előtt állunk, és ha nem is sikerült egy hatalmas bulival elbúcsúztatnunk a nyarat, egy kisebb baráti összejövetellel üdvözölhetjük az őszt. Nincs is jobb módja ennek, mint egy közös vacsora, ahol már a főzésre összejöhet a társaság.

Mai receptünk a paleo életmódot folytatók kedvencévé is válhat, hiszen ez az étel teljes mértékben betartja a paleo étrend szabályait.
 

Marhahúsos Fitthin Paleo spagetti
 

Hozzávalók 5 adaghoz (1 csomag 5x55 g):

Elkészítés:

  1. Vágjuk fel a marhát körülbelül egy centis csíkokra. Sózzuk, borsozzuk, majd pácoljuk: keverjünk a mustárhoz ízlés szerint zöldfűszereket, egy kevés reszelt gyömbért, valamint egy evőkanál balzsamecetet. Keverjük össze a hússal és lefedve tegyük a hűtőbe pár órára.
     
  2. A Fitthin családi kiszerelésű Paleo lenmagos spagettitésztánkat az előírásnak megfelelően főzzük ki.
     
  3. Aprítsuk fel a zöldségeket.
     
  4. A legegyszerűbb, ha wokban készítjük el az ételt. A kész tésztát szűrjük le, majd az előmelegített olívaolajba szórjunk egy gerezd aprított fokhagymát. Öntsük bele a tésztát, maximum 5 percig folyamatosan keverve süssük meg.
     
  5. Miután a tésztát elkészítettük, forrósítsunk még egy kevés olajat és süssük ki a húst. Figyeljünk oda, mikor készül el, ha ez megtörtént, tegyük félre.
     
  6. A zöldségeket pirítsuk meg egy kevés olajon, majd az egészet keverjük össze a tésztával és a hússal.


Jó étvágyat kívánunk!

Több paleo receptért kattints ide!